fbpx
Selecteer een pagina
online training Voor girlbosses met grootse plannen en ambities
Van onzichtbaar schaap
naar marketingwolf
He girlboss!
Wil jij uitbreken?
Het is tijd om jouw mooie plannen en missie met de wereld te delen. Uit te breken. Zichtbaar te worden. Dit is de online training die je daarbij gaat helpen. Zodat jij meer vertrouwen hebt en deze stap durft te zetten! En het echt gaat DOEN. We starten 26 november, doe je mee?

Volg mij op Instagram @unleashthewolf voor de laatste updates!

Deze training is voor jou als:
 • Van 9 tot 5 op kantoor zitten niet jouw ding is
 • Je ondernemer (in spe) bent
 • Je zoekende bent naar wat je nu echt wilt met je bedrijf
 • Je zat ideeën hebt maar niet begint
 • Je word gek van dat getwijfel
 • Je het doodeng vindt om zichtbaar te worden
 • Je denkt: wie zit er nou op mij te wachten?
 • Je bang bent dat iedereen doet wat jij doet en je niet opvalt
 • Marketing? Geen idee waar je moet beginnen

Dit was precies mijn situatie een jaar geleden. En natuurlijk heb ik soms nog een schapengedachte. Maar ik luister liever naar mijn wolvenstem! Ik heb mijn baan opgezegd en ben vol voor mijn bedrijf gegaan, geloof in wat ik te bieden heb en ben elke dag online zichtbaar! Hoe ik dit gedaan heb? In deze training deel ik al mijn tips en ervaringen met jou.

"Door deze training kwam ik gelijk in de actie modus om daadwerkelijk stappen te gaan zetten met mijn bedrijf "

“Denise is met haar persoonlijke verhaal al een inspiratie op zich. Ze is enthousiast, vol passie en 100% écht"

"De training heeft mij aan het denken gezet en voldoende geprikkeld om toch die sprong te wagen."

DIT GA JE LEREN ALS MARKETINGWOLF

Van 26 t/m 30 november inspireer ik jou via video’s, opdrachten en Instagram stories om uit te breken! Ik wil je laten zien dat het echt mogelijk is om zichtbaar te worden en klanten aan te trekken. Juist door gewoon jezelf te zijn. Na deze 5 dagen:
Find your wolf
Weet je waarom je doet wat je doet en werkt jouw missie en doel als een magneet voor jouw klanten.
Je moet het ownen
Weet je precies hoe je je kunt onderscheiden van je concurrenten met jouw wolvenkracht.
Love your wolfpack
Ontdek je wie er in jouw wolfpack passen en hoe je contact maakt met jouw klanten.
Unleash it!
Zet je de eerste stap als marketingwolf. Hup de wereld in. Auuhhooeehh

Ready to unleash your wolf?

Inhoud training
 • Dag 1: Find your wolf – Ontdek waarvan jouw wolvenhart sneller gaat kloppen en vind jouw ‘waarom’
 • Dag 2: Own your wolf – Wat is jouw wolvenkracht? Wat maakt jou uniek door jouw talenten en eigenschappen?
 • Dag 3: Love your wolfpack – Vorm jouw tribe. Wie is jouw ideale klant?  
 • Dag 4: Unleash it baby – De drempel over om zichtbaar te worden. Jouw wolvenkracht delen met de wereld. 
 • Dag 5: I’m a wolf! – Wolven vs schapenbrein. Stel jouw vragen tijdens een live Q&A sessie
Mensen kopen wie jij bent.
Hi, ik ben Denise de Wolf. Met Unleash the Wolf inspireer ik girlbosses -to be- om uit te breken en zichzelf authentiek in de markt te zetten. Omdat ik geloof dat iedereen een unieke wolvenkracht heeft waarop jouw klanten aanhaken. Je moet hem alleen wel laten zien 😉

Zelf werkte ik 8 jaar als Online Marketing Consultant bij grote bedrijven. Na 7 jaar in dit wereldje ging het kriebelen, er miste iets. Ik was op zoek naar meer diepgang en heb verschillende coachingstrajecten doorlopen om mijn eigen wolf te vinden en te ‘unleashen’. Mijn ervaring in dit proces en mijn marketingkennis deel ik graag met jou!

Met deze 5 daagse online training via Instagram inspireer ik jou om vol vertrouwen jouw bedrijf, en jezelf, op de kaart te zetten. En jouw marketing op (wolven)poten te zetten! Doe je mee?

Reviews

270 deelnemers bij de vorige training! 

“Denise is met haar persoonlijke verhaal al een inspiratie op zich. Ze is enthousiast, vol passie en 100% écht. Hierdoor voelde ik me tijdens de training gelijk op mijn gemak. Dit hielp enorm om uit mijn comfort zone te stappen en de diepte in te gaan. Dank je wel Denise!”
Marion

“Denise straalt zoveel persoonlijkheid uit! Ze deelt haar eigen verhaal waardoor je dingen herkent waarvan je weer kunt leren. De cursus is heel duidelijk en ze laat je echt dieper denken en graven zodat je echt tot de kern komt! Ik heb heel veel geleerd en ze motiveerde en inspireerde mij om te gaan DOEN en om stappen te nemen. Aanrader dus!”
Marloes

“Alleen les 1 heeft me al zoveel inzicht gegeven! Vooral de opdracht met het doorvragen. Ik dacht altijd dat ik weinig wist over mezelf en dacht dat ik geen passie had. Maar door deze training en zo door te vragen ben ik erachter gekomen en heb ik een start gemaakt met mijn bedrijf.”

“Ik ben super blij dat ik jou toevallig tegen kwam op Insta. Ik liep al heel lang met het idee om voor mezelf te beginnen en bedacht van alles. Nu heb ik een idee waar ik super blij van wordt en heb bijna alles al uitgewerkt! Jij geeft me zoveel inspiratie.”

Super leuke en luchtige training waarmee je d.m.v. simpele maar doeltreffende vragen in de juiste richting geduwd wordt. Het heeft mij ontzettend aan het denken gezet en voldoende geprikkeld om uiteindelijk toch die sprong te wagen. Niet geschoten is altijd mis!”
Suzan

“Met veel plezier heb ik deelgenomen aan de training. Dat heb ik als heel leerzaam ervaren! Denise vertelt heel rustig en duidelijk en deelt opdrachten die passen bij haar verhaal. Daardoor kom je gelijk in de actie modus om daadwerkelijk stappen te gaan zetten.”
Chantal

Ik vind de training heel confronterend maar ook heel leerzaam. Ik ben van nature op de achtergrond en laat graag anderen stralen. Dat is nu verleden tijd! De opdrachten zetten je aan het denken en geven je een duw in de juiste richting!”
Rachel

“Denise is open, energiek, gedreven en kundig! Door haar verhaal te delen heeft ze mij meegenomen in het proces van uitbreken en echt de stap te durven nemen. Haar cursus geeft mij goede stap-voor-stap begeleiding om een sterke start te maken met mijn bedrijf”
Alina

“Ik besloot de online training te volgen omdat ik wel wat tips en handvatten kon gebruiken om zichtbaarder te worden en zo ook meer klanten aan te trekken. Wat ik niet verwacht had is dat je ook vragen krijgt waarbij je echt dieper naar jezelf moet kijken. Soms best confronterend, maar dit geeft wel inzicht.”
Lizz

“Jouw enthousiasme motiveert mij enorm en je worksheets geven handvatten om over na te denken. Deze training maakt een hoop bij mij los. Ik heb enorm genoten en kan hier zeker verder mee aan de slag!”

“Ik wil even zeggen dat je het echt supertof hebt aangepakt en heel gaaf hoeveel respons er is. Het heeft mij meer gemotiveerd en energie gegeven om door te pakken. Ik ga naast mijn baan starten met een eigen design bureau!”

Veel gestelde vragen
1. Wat krijg ik in deze online training?
Tijdens deze online training geef ik jou 5 dagen (26 – 30 nov) tips, opdrachten, live Q&A en heel veel inspiratie via Instagram. Cadeautje is natuurlijk die leuke groep girlbosses

 • Toegang tot 5 dagen training via een besloten Instagram
 • Werkboek met opdrachten in PDF via e-mail
 • Je ontvang 4 inspirerende filmpjes via e-mail
 • Jouw vragen beantwoord tijdens een live Q&A sessie via Instagram
 • Ontmoet andere girlbosses in de groep
 • 1 maand toegang tot de training
2. Hoe werkt dat, een training via Instagram?
 • Ik maak een besloten Instagram account aan waar je toegang tot krijgt als je de online training koopt. Je hebt zo geen ingewikkelde leeromgevingen nodig.
 • Elke ochtend ontvang je per e-mail een video over het onderwerp van die dag. Op dag 1 ontvang je ook de worksheets met de opdrachten.
 • Elke dag zet ik de stories online over het onderwerp van die dag. Daar kun je dus in jouw eigen tempo doorheen klikken. Of ze op een later moment terugkijken.
 • Elke dag worden er foto’s geplaatst in de Instagram feed over het onderwerp van die dag. Hier kun je reageren, vragen stellen en de interactie opzoeken met andere deelnemers.
 • Ook verwerk ik tips, korte opdrachten en polls in de stories of in de feed van de training.
 • Op vrijdag is er een Q&A sessie via Instagram live om jouw vragen te bespreken.
 • Alle stories kun je terugkijken in de hoogtepunten, daar blijven ze gedurende de training staan. Dus als je een dag mist (of twee), geen paniek!
 • Uitzondering daarop is de live sessie. Deze is na afloop van de sessie nog 24 uur te bekijken.
 • Als de training is afgelopen heb je nog drie weken de tijd om alles ‘in te halen’. Daarna worden de stories verwijderd.
3. Hoeveel tijd kost de training mij?
Zo’n 10 minuten per dag om de stories te bekijken. Deze kan je bekijken wanneer het jou uitkomt, op jouw eigen tempo. Je vind ze terug in de hoogtepunten. Dus als je een dag mist of even geen zin hebt, kun je ze later gewoon terug kijken!

Ik geef iedere dag ook opdrachten die je zelf kunt doen. Soms iets simpels, en soms moet je er even voor gaan zitten 😉 Afhankelijk van je eigen input/effort ben je hier zo’n 10 tot 45 minuten aan kwijt.

4. Hoe krijg ik toegang tot het Instagram account?
 1. Je koopt de online training en ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link naar het Instagram account.
 2. Maak een screenshot van de bevestigingsmail en ga naar het Instagram account dat in de mail staat.
 3. Daar doe je twee dingen: een chatbericht sturen en een vriendschapsverzoek sturen. Zo doe je dat:
 4. Stuur het screenshot in een chatbericht naar het account, door op de puntjes in de rechterbovenhoek te drukken. Daar selecteer je: chatbericht sturen.
 5. Stuur een vriendschapsverzoek naar het account. Klik op ‘Volgen’.

Als alle informatie klopt krijg je zo snel mogelijk toegang tot het account. Unleash it baby!

Yeah ik wil een marketingwolf worden!

Meld je aan voor deze gratis online training en ontvang vanaf 11 augustus vier dagen inspiratie, video’s en opdrachten om van onzichtbaar schaap naar marketingwolf te gaan. 

Breek uit, wordt zichtbaar en wees authentiek! Dan zul je zien dat die klanten vanzelf komen.

Privacy verklaring

Je bent ingeschreven en klaar om een marketingwolf te worden!