fbpx
Selecteer een pagina

Unleash your inner Wolf

live Masterclass @ De bewustzijn school
Woensdag 13.30-15.00 uur, in de even weken
Ik doe mee!

Iedereen heeft een wolf in zich!

Dat voel jij diep van binnen vast ook.
Die wolf is hetgeen waar jouw hart sneller van gaat kloppen, dat wat jij hier te doen hebt op aarde.

Misschien ben jij jouw wolf al een tijdje kwijt of zit hij vastgeketend aan de ketting. Want tja, je gaat naar school, kiest een studie en vervolgens zit je op kantoor van 9 tot 5. Dat is hoe het hoort toch? Door dit ‘standaard’ pad te volgen raak je juist verwijderd van jouw eigen wolf en voel je een knagend gevoel van binnen.

I’m ready to unleash!

waar en wanneer?

De masterclasses worden gegeven in De Bewustzijn School
op woensdag van 13:30 tot 15:00 uur in de even weken.
Adres: Keizersgracht 467 Amsterdam.

bijdrage

Jouw bijdrage per masterclass is €17,50 incl. BTW.

inhoud masterclass

Tijdens de masterclass ga je op zoek naar jouw inner wolf. Iedere les is anders en geeft je nieuwe inzichten. Kom dus gerust vaker!
Jij weet inmiddels dat dit standaard pad niet voor jou werkt en voelt je een beetje verloren in je leven of baan. Je weet dat er iets anders op jou wacht. Maar wat is dat dan? En hoe kom je erachter?

In deze masterclass ga je op zoek naar jouw inner wolf! Wie is die wolf in jou en welke angsten zorgen ervoor dat hij nog niet zichtbaar is? Hoe laat je die wolf vol vertrouwen uitbreken?

Tijdens de les deel ik mijn eigen ervaringen met je, is er veel interactie en gaan we aan de slag met oefeningen om jouw wolf los te laten!

Unleash your inner Wolf is een masterclass voor iedereen die de moed en het lef heeft om de stap te zetten… om naar binnen te keren, jouw wolf te ontdekken, en deze wakker te maken. De wereld in!

Hi! Ik ben Denise

Denise de Wolf. Wat meteen duidelijk maakt waar mijn bedrijfsnaam Unleash the Wolf vandaan komt 😉 De wolf is altijd in mijn leven geweest, ik vind het een magisch dier! De wolf staat voor mij symbool voor zacht en krachtig. Kwetsbaar en open zijn en tegelijk krachtig staan voor wie jij bent. Eerst naar binnen keren voordat je echt contact kunt maken met buiten. De wolf in jou ontdekken en jouw potentieel leven.

Klinkt mooi he? Maar daarvoor heb ik zelf ook een reis moeten afleggen. Ik werkte 8 jaar als Online Marketing Consultant voor grote bedrijven. Na 7 jaar in dit wereldje ging het kriebelen, er miste iets. Ik was op zoek naar meer diepgang en heb verschillende coaching trajecten doorlopen om mijn eigen wolf te vinden en te ‘unleashen’.

Na een burn-out durfde ik pas echt de stap te zetten waar mijn hart zo naar verlangde. Mijn baan opzeggen, mijn eigen bedrijf beginnen en te leven vanuit die wolf in mij!

Mijn kennis, inzichten en ervaringen deel ik graag met zoveel mogelijk mensen. Ik geloof oprecht dat als wij met z’n allen uitbreken en onze wolvenkracht de wereld inzetten, er meer verbinding ontstaat en de wereld een stukje mooier wordt.

Unleash your wolf & join the pack!

Deelnemers over Unleash your Inner Wolf

“Love it! Prachtig hoe je dit zo eigen hebt gemaakt. Mooie opdrachten die nieuwe inzichten brengen. Je bent warm, lief en open en dat zorgt voor veiligheid.”

“Super fijne, warme sfeer met mooie opdrachten en inzichten.”

“Fijne les met goede afwisseling tussen gesprekken en opdrachten. Helder, open, betrokken en authentiek.”

“Hele fijne opdrachten en een veilige omgeving. Goed om met een meditatieoefening te beginnen”

“Een hele waardevolle masterclass om tot nieuwe inzichten te komen. Ook leuk in groepsdynamiek om nieuwe verhalen te horen. Dank!”

“Ik vond het een hele fijne les en heb er meer inzicht over mezelf van gekregen. Het voelde ook als dat er echt ruimte was om input te geven. Dank je wel!”

Are you ready to unleash your inner wolf?

Yeah ik wil een marketingwolf worden!

Meld je aan voor deze gratis online training en ontvang vanaf 11 augustus vier dagen inspiratie, video’s en opdrachten om van onzichtbaar schaap naar marketingwolf te gaan. 

Breek uit, wordt zichtbaar en wees authentiek! Dan zul je zien dat die klanten vanzelf komen.

Privacy verklaring

Je bent ingeschreven en klaar om een marketingwolf te worden!