fbpx
Selecteer een pagina

The Feminine Awakening

Unlocking the feminine secrets

Start 2 augustus

 

Hoe jouw leven er nu uit ziet…

Het is 7 uur en je wekker gaat: bluhh je bent nog moe en wilt eigenlijk blijven liggen. Je hebt om 9 uur een belangrijke afspraak en kunt je collega’s echt niet teleurstellen. Je springt snel onder de douche, trekt iets uit de kast en propt een boterham met pindakaas in je mond. Voordat je de deur uit gaat verkleed je je nog snel.

“Oh nee toch maar een andere blouse, deze is wel heel opzichtig.
D
at kan echt niet naar mijn werk”

Om 4 uur stuur je je vriend een berichtje ‘Wat eten we vanavond, kun jij boodschappen doen vandaag?’. Zodra je thuis bent doe je je trainingsbroek aan en plof je moe op de bank. Je vraagt je vriend hoe zijn dag was maar hoort zijn antwoord maar half en vraagt je af of hij je nog wel echt leuk vindt. “Mm misschien moet ik dat lingerie setje eens onder het stof vandaan halen” denk je. En tegelijk:

“no way.. ik voel me net een rollade daarin en hij ziet me al aankomen”.

Snel stop je het idee weer weg. Voordat je naar bed gaat vang je een glimp van jezelf op in de spiegel en voelt je maag samenknijpen.

Jeetje.. waar is die sprankelende vrouw gebleven?

Eigenlijk ben je er al een tijdje klaar mee maar je hebt geen idee wat je ermee moet.

Hoe het ook kan…

Mmmm je wordt wakker met kriebels in je buik en herinnert je dat je vandaag die lunch hebt in dat leuke koffietentje. De zachte dekens op je huid geven je een heerlijk gevoel en je kriebelt jezelf door je haren. Je stapt onder de warme douche en voelt het water langs je lichaam stromen.

Je bijt op je lip en grinnikt om jezelf.

“YESss die mooie rode jurk die ik vorige week gekocht heb kan ik vandaag wel aan doen”. Je kijkt tevreden in de spiegel en ziet hoe mooi de jurk jouw billen laat uitkomen. Als je je auto parkeert en uitstapt voel je hoe die collega van de sales afdeling je aankijkt. Je lacht terug, ‘Goodmorning!’ en loopt het kantoor in.

Om 2 uur krijg je een appje van je vriend: “Schat zorg dat je om 19 uur vanavond klaar staat en doe iets leuks aan. Ik pik je voor de deur op oké?”. Je slaat een zucht en kreunt van genot. Je collega die naast je zit werpt je een bewonderende blik toe.

Je realiseert je dat sinds je verliefd bent geworden 

op jezelf ALLES in je leven stroomt.  

 

 

You hiding your feminine does not serve the world.

Vrouw zijn… Wat heerlijk! 

Al zijn we het misschien eerder gaan zien als een last. Voelden we ons niet gezien met onze gevoeligheid, emoties en liefde. Wat er echt aan de hand was.. we zagen onszelf niet. 

De wereld zit op ons te wachten! Maar JIJ mag kiezen.

Gun jij het jezelf? Volop leven? Aanwezig zijn in het moment, IN jouw lichaam, genieten van alles om je heen, de sparkle, moeiteloosheid. GENIETEN van jouw vrouw zijn.

Tijdens deze Feminine Awakening reis van drie maanden neem ik je mee langs alle geheimen van het vrouw zijn. Help ik je om alles wat je nog tegenhoudt aan te kijken en daarmee direct te transformeren naar de vrouw die jij van binnen bent. De wilde vrouw, de sensuele vrouw, de spirituele vrouw, de zachte vrouw, de seksuele vrouw en de sterke vrouw.

Jumm ik kan niet wachten op wat voor moois er tevoorschijn gaat komen!

“Oooooo die opdrachten en meditatie 😍 tranen met tuiten gehuild maar wat mooi en fijn! Ben nu al zo dankbaar dat ik zonder aarzelen meteen hierin ben gestapt!”

“Denise bedankt voor de begeleiding in de video call en de andere dames die meededen. Het voelde echt alsof het live was .”

Na 3 maanden sta jij hier

Alles stroomt! Je ervaart meer levensenergie, joy en sparkle in jouw leven

De rem is eraf! Van het onderdrukken naar het volledig belichamen van jouw vrouwelijkheid

Je staat in contact met alle aspecten van het vrouw zijn. Jouw sensuele, wilde, spirituele, seksuele, zachte en sterke vrouw.

Je hebt de tools om jezelf elke dag weer in die heerlijke energie onder te dompelen

Je durft jezelf te laten zien en uiten, alles van jezelf. Je straalt en hebt een berg (zelf) vertrouwen.

Je haalt liefde uit jezelf ipv het op zoek zijn naar bevestiging en goedkeuring van je partner, ouders, schoonmoeder of buurvrouw

Je weet heel goed waar jouw grenzen liggen en zet jezelf vanaf nu af aan op de eerste plek!

Jouw zachte en sensitieve vrouwelijkheid is vrienden geworden met jouw doelgerichte en krachtige mannelijkheid.

Kortom.. van gedoe naar genot

 Oeww yes I need this!

Jouw investering voor een leven vol kriebels in je buik: 1111,- 
* Betalen in 3 termijnen is mogelijk.

START: 2 augustus

Wat je krijgt

Drie maanden onderdompeling in vrouwelijke energie. Een warm bad van zachtheid, ruimte voor jou, liefde en ontzettend veel groei. En oja rode oortjes 😉 Mm ja het zal soms oncomfortabel zijn en ik zal je buiten je comfort zone begeleiden. Juist hier ga je me dankbaar voor zijn! 

Live Opening & Closing Ceremony

Live online opening ritueel om te connecten en deze 3 maanden onvergetelijk te starten. Live Closing Celebration om onszelf en elkaar te vieren! (via Zoom)

6 pre recorded
video calls

Belichaming is alles! Verwacht krachtige embodiment oefeningen die jouw leven gaan veranderen. Oftewel.. Magic! (Je ontvangt de recordings van de eerdere live video calls)

Live Q&A

Halverwege deze reis is er een live Q&A via Zoom waarin ik 2 uur lang al jouw vragen beantwoord en mijn juicy feminine wisdom met je deel 😉 

Tools & Secrets

Ik deel al mijn tools met je! Van meditaties, rituelen, boeken tot mijn eigen geheimen en ervaringen voor Feminine Awakening.    

Guided practices

Meer dan 24 oefeningen in de vorm van video’s, opdrachten en meditaties om jouw vrouwelijkheid te ontwaken en belichamen (online omgeving).

Safe Sisterhood Space

Whoo in deze veilige plek daag ik je uit om jezelf te laten zien. All of you. Hier delen, helen en vieren we onze vrouwelijkheid. No holding back! Alles in een besloten Facebook Community.

“Het was echt zo bijzonder en mooi Denise. Ik heb deze dagen kanten van mezelf gezien, die ik had weggestopt. Dankjewel dat deze weer naar boven mochten komen, dankzij jou.”

“Ik vond de eerste live call echt een fantastische ervaring! Het dansen was zalig! Zo gegrond, zo in mijn lijf, ik heb nog nooit zo fijn gedanst 💕Compliment aan jou Denise hoe je alles in elkaar over hebt laten lopen en hebt begeleid 👌 Ik voelde me vol creatieve energie. Het stroomde dan ook volop! Ik heb alle ideeën opgeschreven 😊 Er is iets ontwaakt en ik ben heel benieuwd om hier meer contact mee te maken”

“Dit heeft dus meer effect gehad naar mijn oude zelf dan alle therapiesessies bij elkaar. Bedankt dat ik dit mocht meemaken. Je bent een sterke en verwarmende vrouw”

Lotte

Feminine Date Time!

Opening Ceremony: 2 augustus

Live Q&A: 13 september

Closing Celebration: 1 november
 

Tijden: 20.00 – 22.00 

Awake, Unleash & Embody all of your Feminine

Wild Feminine

Ggrrr heerlijke aardse dierlijke energie. Diepe veiligheid in jezelf. ALLES er laten zijn en durven uiten. The bad, the ugly and the chaos. Mag jij wild zijn van jezelf, mag jij jezelf laten horen? Ook als de buren thuis zijn?

Sexual Feminine

Oehlala deze vrouw is HOT. Zelfverzekerd, energie voor 10, levenslust, creatiekracht en altijd opgewonden. Van jezelf inhouden naar de rem eraf! Haal dat yoni eitje en sexy setje maar onder het stof vandaan. 

Strong Feminine

Jouw ‘inner man’. De meest mannelijke energie van de 6 archetypes, zodat jouw inner feminine lekker kan flowen. Grenzen stellen, NEE zeggen, focus. Deze warrior snijdt door alles heen wat je afhoudt van je doel.

Soft Feminine

Deze zachte en sensitieve vrouw weet hoe ze zichzelf kan overspoelen met liefde. Om het vervolgens met de wereld te delen. Ze is verliefd op zichzelf en heeft een open hart. Haar sensitiviteit is haar kracht.

Spiritual Feminine

Surrender & trust. Op jezelf, op het universum en op de guidance die jij overal om je heen ontvangt. Edelstenen, carddecks, channeling, healings, sjamanen drums. Eindelijk mogen ze er helemaal zijn. 

Sensual Feminine

Mmm dit is waar alles samen komt. We connecten seks, hart en spirit. It’s magic. Weg met die schaamte en taboes. Zij belichaamt AL haar vrouwelijkheid en geniet volop van het leven. In haar lichaam, in het moment.⁠

Jouw cadeau: nog meer Feminine Magic…

We doen dit samen.. het ontwaken van het vrouwelijke. De shift naar de nieuwe wereld. En iedere vrouw heeft daar haar
eigen unieke rol in.
Ik geloof in de kracht van sisterhood, elkaar supporten, upliften en een podium geven. Deze vrouwen
hebben een bijzoner plekje in mijn hart EN delen graag hun Feminine Magic met jou..
 Ja je leest het goed, deze cadeaus
ontvang jij ook als je ja zegt tegen deze fantastische reis. Oh My… onbetaalbaar. 

live Breathwork journey met Wietske bakker t.w.v. €99 

Wietske verruilde haar carriere als advocate voor vrijheid. Met haar bedrijf Sisther helpt ze vrouwen de magie van het leven te ontdekken middels breathwork journeys, womenscircles, the Sistherhood Club en retreats.

In The Feminine Awakening neemt Wietske je via een healing breathwork journey mee op een reis naar binnen, om vanuit daar weer in contact te komen met je stem deep down inside en een diep vertrouwen in jezelf te ervaren. 

live womb magic met

michelle zeef 

Een prachtige diepe womb meditatie om te connecten met jouw baaroeder. Onze baarmoeder, de plek van onze vrouwelijkheid, creatie en nieuw leven. Een hele mooi aanvulling op The Feminine Awakening.

 

Jullie kennen Michelle vast al een beetje als je mij al langer volgt. Ze is niet alleen een heel goede vriendin van me maar ook ‘Moon Mother’. Ze weet alles over onze womb space, menstruatie & moon cyclus en Ayurveda. Ze deelt haar wijsheid met alle liefde met jullie.
 

divine dancing met demet  

Oeww vrouw! De ultieme belichaming.. DANSEN! Ons lichaam bewegen. Zonder moeten of verwachtingen. Gewoon lekker flowen en de sensuele vrouwelijke energie laten stromen. Expressie geven aan jezelf, de tijd vergeten, connecten met je lichaam en jouw levensenergie laten stromen. Jumm, dat wil je toch! 

 

De vragen die ik van anderen vrouwen ontving 

Is dit programma wel voor mij en pas ik in de groep?

(WANT IK HEB EEN BURN-OUT, IK BEN 55, IK BEN ZWANGER ETC..) Hihi ik snap dat iedere vrouw uniek is, maar weetje, tegelijk zijn we ook ZO hetzelfde. Hetgeen wat ons verbind, IS onze vrouwelijkheid. Dat we leven in deze tijd waarin we zoveel vrijheid hebben en tegelijkertijd nog steeds de onderdrukking van het vrouwelijke bij ons dragen. Omdat het nu echt aan ons is om die vrouwelijkheid in onszelf volledig te accepteren, belichamen en vieren. Niet aan onze partner, ouders of werkgever. Kortom ik heb dit programma gemaakt voor alle vrouwen, en jij voelt zelf of dat voor jou nu de juiste stap is. Je bent meer dan welkom.

wanneer zijn de live video calls?

De live video calls worden ingepland via Zoom, zodat we fijn met beeld en geluid kunnen connecten met elkaar! Deze calls duren zo’n 60 tot 90 minuten. Dit zijn de data:

Opening Ceremony: Maandag 31 mei – 20.00 uur
Wild Feminine: Maandag 14 juni – 20.00 uur 
Sexual Feminine: Maandag 28 juni – 20.00 uur 
Strong Feminine: Maandag 12 juli – 20.00 uur 
Soft Feminine: Maandag 26 juli – 20.00 uur
Spiritual Feminine: Maandag 9 augustus – 20.00 uur 
Sensual Feminine: Maandag 23 augustus – 20.00 uur 
Closing Ceremony: Woensdag 1 september – 20.00 uur 

 

Ik kan dit toch ook zelf doen?

Mijn eerlijke antwoord? Ja dat kan je zeker doen. Als je in je eentje gaat doen wat ik de afgelopen twee jaar heb gedaan, dat werkt wel maar jeetje wat was dat een zoektocht met veel obstakels en terugvallen!

Ik weet dat ik een bizar mooi programma heb gemaakt waar echt alles in zit wat je nodig hebt om dat leven vol sparkle, joy en zelfliefde te gaan ervaren. Een traject van drie maanden met mij brengt je twee jaar vooruit. Ik gun het je zo om te leven zoals ik nu doe! (maar dan zonder die omweg 😉)

Kan ik een volgende keer meedoen?

Ik bied mijn programma’s aan op basis van intuïtie en kan daar nog niks over zeggen. Misschien wel, misschien niet. Als je de kriebel in je buik voelt, zorg dan dat je er nu bij bent.

Blijf ik toegang houden ook na de 3 maanden?

Oh yess je blijft voor altijd toegang houden tot deze overheerlijke geheimen van het vrouw zijn! Ook als je jezelf na die 3 maanden weer even wilt onderdompelen..

Ik vind het spannend.. wat moet ik nou?

Don’t worry, I’ve got you! En nog belangrijker, ik ga je leren ‘how to hold yourself’ haha. Even zonder gekkigheid, ik begrijp dat het spannend is en je op een punt in je leven staat om een diepe transformatie aan te gaan. Voel die spanning vooral (voelen = helen). En weet dat ik voor een veilige omgeving zorg waar je gezien wordt voor wie jij echt bent, waarin je helemaal jezelf kunt zijn en alles maar dan ook alles kunt en mag delen. Sterker nog; dat is een vereiste.

Ja reken er maar op dat ik je kennis laat maken met dingen die nieuw voor je zijn EN buiten je comfort zone. Dat je regelmatig met rode oortjes zit te kijken en denkt ‘oh my god waar ben ik nou weer in beland’. Dit programma is daarom ook niet voor iedereen geschikt. Schrik je hier zo erg van dat je niet eens meer verder durft te lezen? Dan is het niks voor jou. Ben je nieuwsgierig, voel je kriebels in je buik en gezonde spanning? Dan is het zeker jouw ding en zou ik zeggen: spring!

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het programma?

Zo’n 1,5 uur per week jezelf omringen met zachte liefdevolle vrouwelijke energie is niet verkeerd toch? Daarnaast is er om de week een live video call van 90 minuten. Zoals je misschien al hebt ervaren: ik ben niet zo van de theorie en we gaan het vooral DOEN. Dat ‘doen’ is direct in jouw leven toe te passen en vergt dus geen extra tijd.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja je kunt in drie termijnen betalen. De eerste termijn voldoe je bij aanmelding en je ontvangt de volgende twee maanden een factuur. 

Hoe groot is de groep?

De groep bestaat uit maximaal 22 vrouwen. Helemaal afhankelijk van hoeveel van jullie de ‘HELL YES’ en ‘I feel the fear and do it anyway’ voelen 😊

HELP ik heb nog meer vragen….

Geen probleem, stuur mij een e-mail op denise@unleashthewolf.nl en ik beantwoord ze zo snel mogelijk voor je.

Wie ben ik?

DENISE DE WOLF

Na 8 jaar als Marketing Consultant in het bedrijfsleven te werken ben ik in 2017 mijn hart achterna gegaan en mijn eigen bedrijf Unleash the Wolf gestart. Vrouwelijkheid, genieten en authenticiteit zijn drie grote thema’s in mijn leven. Ik geloof dat de wereld nog mooier wordt als wij onze vrouwelijke energie meer gaan omarmen en embodyen! Inmiddels woon ik grotendeels op Bali en leef ik mijn droomleven. Ja ik moet mijzelf iedere dag even knijpen om te kijken of het echt zo is 😉 

Wat ik wil bereiken met The Feminine Awakening? Vrouwen daadwerkelijk laten voelen, ervaren en beleven hoe heerlijk het leven kan zijn als je alles in jezelf omarmt. ‘Je kunt alles wel begrijpen, en allerlei trainingen volgen waar je kennis opdoet, maar wijsheid overdragen gaat vooral via energie. Via voelen. Via daadwerkelijk in je lijf ervaren wat er gebeurt. Door te dansen, zingen, bewegen, jezelf aan te raken. Ik wil vrouwen inspireren om de informatie die ik met ze deel, daadwerkelijk te integreren in hun leven. Zodat ze het vóelen, niet alleen begrijpen.’

‘Wanneer je jezelf omarmt en accepteert met al je verschillende kanten, van je gevoeligheid tot je krachtigheid en van je sensualiteit tot je seksualiteit, gaat het leven flowen. Dan ga je zoveel plezier ervaren, genieten wordt een stuk makkelijker en je voelt je in lijn met wie je daadwerkelijk bent. Het leven werkt dan vóór jou.’

Volg je mij op Instagram? Daar geef ik je een inkijkje in mijn avonturen.. 

Yeah ik wil een marketingwolf worden!

Meld je aan voor deze gratis online training en ontvang vanaf 11 augustus vier dagen inspiratie, video’s en opdrachten om van onzichtbaar schaap naar marketingwolf te gaan. 

Breek uit, wordt zichtbaar en wees authentiek! Dan zul je zien dat die klanten vanzelf komen.

Privacy verklaring

Je bent ingeschreven en klaar om een marketingwolf te worden!