fbpx
Selecteer een pagina

Unleash your Wolf

nu is de tijd om te gaan doen wat je altijd al wilde
start: 10 augustus

Unleash your Wolf is DE training voor bewuste vrouwelijke ondernemers (to be) met grootse plannen en ambities. Het is tijd om ze nu echt de wereld in te zetten! Vol vertrouwen, wolvenkracht en helemaal passend bij wie jij bent.

Mooie krachtige vrouw,

Het word je steeds duidelijker, jij wilt iets bijdrage aan de nieuwe wereld. Je wilt uit de matrix stappen en je hart volgen. En je voelt; if not now… then when? NU is de tijd. 

Misschien ben je al voor jezelf begonnen, sta je op het punt om met jouw business te starten of heb je zelfs je baan al opgezegd. Toch slaat de twijfel geregeld toe.

“Wat wil ik nou echt? Waar begin ik? Wie zit er op mij te wachten?  Ik vind het spannend om mezelf te laten zien. Kan ik dit wel?”.

Je bent op zoek naar duidelijkheid, vertrouwen en je volgende stap.

Jij wil dit!

eindelijk gaan doen wat je echt wilt

Je hebt lang genoeg gedroomd en wilt nu echt aan de slag. Het juiste idee kiezen en jouw plannen en ambities werkelijkheid maken!

uitbreken en zichtbaar worden

Je bent het zat om onzichtbaar te zijn, de good girl te spelen. Je wilt vol vertrouwen jouw business neerzetten.

de juiste klanten aantrekken

Betaald krijgen voor waar jouw hart sneller van gaat kloppen. De juiste klanten trek jij aan met een goed verhaal, concept en jezelf! Your vibe attracts your tribe…

Bijdragen aan de nieuwe wereld

Jij weet dat de nieuwe wereld vraagt om meer vrouwelijke energie en bewustzijn. Jouw business (idee) draagt hieraan bij.

Hi! Ik ben Denise

Mijn droom is om duizenden vrouwen te inspireren om uit te breken, te gaan doen wat ze echt willen en de wereld een stuk mooier te maken. Met Unleash the Wolf inspireer ik onderneemsters -to be- om zichzelf en hun bedrijf authentiek in de markt te zetten. Omdat ik geloof dat iedereen een unieke wolvenkracht heeft, je moet hem alleen wel laten zien!

Mijn wake-up call was in 2017. Na een burn-out zei ik mijn baan als Marketing Consultant gedag om mijn hart te volgen en Unleash the Wolf te starten. Inmiddels ben ik vele ‘unleash’ stappen verder en leef ik mijn droomleven & business. Maar weet dat het voor mij ook bij een eerste stapje is begonnen 😉 

Denise gaf mij zoveel vertrouwen in mezelf dat ik eindelijk durfde te besluiten om mijn baan op te zeggen!

Voor onderneemsters (in spe)

Heb jij al veel tijd besteed aan het uitwerken van jouw idee, opzetten van jouw business of misschien ben je nog wel op zoek naar wat je echt wilt? Ik wil je één ding zeggen: wat jij te bieden hebt, daar zitten mensen op te wachten. Je moet het alleen wel laten zien! Jezelf en jouw bedrijf authentiek in de markt zetten, op een manier die helemaal JOU is! Wedden dat die klanten dan komen..

Unleash your Wolf is een online training die jou hierbij gaat helpen. Gewoon via Instagram. Ik geef jou vier weken lang tips, opdrachten en heel veel inspiratie via stories en posts. Samen met andere onderneemsters vorm je de Wolfpack-community!

Laatste kans om mee te doen!

 

 • 20-daagse online training
  Stap over de drempel en zet jouw talenten en gifts de wereld in. Volledig via Instagram te volgen.  
 • Start: 10 augustus 
  Binnen 20 dagen een krachtig fundament voor jouw business & de moed om het te gaan DOEN!
 • 87 EURO 
  Excl. BTW (Normaal €222,-)
 • Inhoud
  Dagelijks stories met inspiratie en opdrachten 
  Live Q&A 25 augustus 20.00 uur
  Ebook 

WHY - Week 1

Find your wolf. Waar gaat jouw vuurtje van aan en waarom doe je wat je doet? Wat is jouw verlangen, doel en missie? Waarom hebben mensen dit nodig? En vooral, hoe zet je dit in in jouw business?

OWN - Week 2

Own your wolf. Wat maakt jou uniek en onderscheidend van jouw concurrenten? Wat is jouw wolvenkracht? Zorg voor een persoonlijk en authentiek verhaal met helder concept.

LOVE - Week 3

Love your wolf & pack. Geloof en vertrouw in jouw eigen wolvenkracht en vorm jouw wolfpack. Wie zijn jouw klanten, wat willen ze en waar zijn ze? Maak contact met jouw tribe.

FIRE - Week 4

Unleash your wolf. Weg met die angst, hup de wereld in. Wees open, zichtbaar en laat jouw wolvenkracht zien. Zet jezelf en jouw bedrijf met impact in de markt.
Be a wolf!
“Denise is eerlijk en echt. Haar enthousiasme is heel aanstekelijk en ze is een bodemloze put aan inspiratie en kennis. Dat was echt een aangename verassing voor mij!”
Inge - Akasha Natural Blends

“Deze training gaf mij stap voor stap begeleiding in het opstarten van mijn bedrijf – het is meer dan marketing alleen. Ik heb nu echt de motivatie en power om het te gaan doen!”
Alina - Tsmaak

“Ik heb nu eindelijk helder wie mijn doelgroep is en wat ik ECHT wil! Ik ga in ieder geval geen baan meer zoeken. Denise legt veel gevoel in wat ze doet en geeft je de ruimte om te zijn wie je bent.”
Margreet Bronk - HSP coach

Inhoud training

Wat krijg ik in dit programma?

Tijdens deze online training geef ik jou 4 weken lang tips, opdrachten, een live Q&A en heel veel inspiratie via Instagram. Cadeautje is natuurlijk die leuke groep onderneemsters!

Deze Unleash your Wolf training gaat jou inspireren om uit te breken en geeft je inzicht in jezelf, jouw business & marketing. En niet te vergeten, neem maar afscheid van die comfort zone. Want een succesvolle onderneemster wordt je niet door als een onzichtbaar schaap in die kudde te blijven..

1. Hoe werkt dat, een training via Instagram?
 • Ik maak een besloten Instagram account aan waar je toegang tot krijgt als je de online training koopt. Je hebt zo geen ingewikkelde leeromgevingen nodig en hoeft niet steeds via een ander kanaal je opdrachten te vinden. Alles gewoon op 1 plek, je Instagram feed!
 • 20 dagen stories over het onderwerp van die dag. Deze zijn te vinden in de hoogtepunten en daar kun je dus in jouw eigen tempo doorheen klikken. Of ze op een later moment terugkijken.
 • Elke dag worden er foto’s geplaatst in de Instagram feed over het onderwerp van die dag. Hier kun je reageren en de interactie opzoeken met andere deelnemers.
 • Ook verwerk ik opdrachten in de stories of in de feed van de training. Soms is er een werkblad die je kunt downloaden om de opdracht te maken.
 • Aan het einde van de training is er een live Q&A sessie voor jullie vragen
 • De Q&A is na afloop van de sessie nog 24 uur te bekijken.
 • Yeah je blijft voor altijd toegang houden tot het besloten IG account! (nou ja totdat IG besluit ermee op te houden..)
2. Is deze online training iets voor mij?

Alleen jij kan die beslissing maken. De training is voor jou als je voelt dat je toe bent aan een volgende stap als onderneemster. Of dat nu het starten van jouw business is, meer zichtbaar worden of het finetunen van jouw business is.

 • Je wilt meer duidelijkheid over de richting die je op wilt met je bedrijf.
 • Je wilt je op een authentieke manier kunnen onderscheiden van jouw concurrenten.
 • Je wilt precies weten wie jouw klanten zijn, waar ze op zitten te wachten en hoe je met ze kunt verbinden.
 • Je wilt graag meer durf en lef hebben om jezelf en jouw bedrijf aan de wereld laten zien.

Herken je jezelf daarin, dan is deze training iets voor jou en zeg ik ‘Go for it!’ Twijfel je daarover? Dan kun je het beter niet doen. Check wel eerst even of het niet je schapenstemmetje is die je tegenhoudt 😉

3. Wat is de inhoud van de training?

De training is opgezet a.d.h.v. het WOLF-model, zie het schema hierboven. Zo zijn ook de weken ingedeeld. Elke week ontvang je:

 • Elke werkdag een nieuw onderwerp m.b.t. het thema van die week met tips en opdrachten in de stories
 • Elke werkdag berichten in de feed om jouw ervaringen, vragen en tips te delen met de andere vrouwen.
 • Live Q&A sessie om jouw vragen te beantwoorden. Tijdens deze sessie kun je dus live interactie hebben.
 • E-book met de highlights van de training
4. Hoeveel tijd kost de training mij?
 • Zo’n 15 minuten per dag om de stories te bekijken. Je kunt ze bekijken wanneer het jou uitkomt, op jouw eigen tempo. Je vind ze terug in de hoogtepunten.
 • Ik geef iedere dag ook opdrachten die je zelf kunt doen. Soms iets simpels, en soms moet je er even voor gaan zitten 😉 Afhankelijk van je eigen input/effort ben je hier zo’n 10 tot 60 minuten aan kwijt.
5. Is het erg als ik 1 dag mis of vakantie heb?

Nee! Je kunt alles later terug kijken op jouw eigen tempo. De stories vind je terug in de hoogtepunten. En zolang je toegang hebt tot het Instagram account blijven deze beschikbaar.

Alleen de live sessie blijft 24 uur beschikbaar, daarna kun je ze dus niet meer terug kijken. Deze sessies zijn ‘aanvullend’ en niet noodzakelijk om de training te volgen. Zonder deze live sessies is de training nog steeds heel waardevol!

6. Ik weet nog niet precies wat ik wil met mijn bedrijf. Kan ik dan wel mee doen?
Ja! Juist als je startend of zoekende bent gaat deze training jou heel veel inzicht en duidelijkheid geven over wat je echt wilt. Week 1 en 2 staan namelijk helemaal in het teken van jouzelf, waar je heen wilt en hoe je dat gaat doen. Of wil je liever nog langer blijven twijfelen voordat je in de actie-stand komt? Dat twijfelen heb ik zelf namelijk wel een jaar volgehouden, en wil ik jou besparen 😉
‘All glory comes from daring to begin’
7. Wat levert deze training me op?

Heel veel inspiratie en tips om uit te breken en jezelf en jouw bedrijf op de kaart te zetten. Concreet levert het je dit op (als je committed bent en echt met de opdrachten aan de slag gaat natuurlijk, ik kan nog steeds niet toveren hihi):

 • Duidelijkheid over welke richting jij op wilt met jouw business. Zodat je niet meer twijfelt tussen de vele ideeën die je hebt en vol vertrouwen kunt kiezen voor de business die helemaal bij JOU past!
 • Heel goed weten waarom je doet wat je doet en dit kunnen overbrengen aan jouw klanten. Dat is namelijk hetgeen waar klanten op aanhaken EN wat jou onderscheidend maakt.
 • Afrekenen met die bange schapenstem die jou vertelt dat je het niet kan of niet weet. En luisteren naar jouw wolvenstem die weet wat jij in je mars hebt met jouw wolvenkracht.
 • Je weet duidelijk wat jouw talenten en eigenschappen zijn en hoe je dit kunt laten zien in jouw business. Waardoor je echt onderscheidend bent en niet meer bang bent dat ‘iedereen dit al doet’.
 • Een authentiek concept en verhaal. Geen marketingtrucjes maar een concept waarin je jezelf echt herkent. JIJ bent jouw bedrijf. En er is niemand anders zoals jij.
 • Je weet precies wie jou klant is, wat hun ‘probleem’ is en wat ze nodig hebben. En gelooft dus ook dat ze WEL op jouw aanbod zitten te wachten!
 • Je ontdekt welke manier van contact leggen bij jou past. Je hoeft je dus niet meer ongemakkelijk te voelen bij het opnemen van een filmpje of het schrijven van een Instagram post als dat niet jouw ding is.
 • Je hebt de moed om te kiezen voor wat je zelf echt wilt. En het lef om jezelf en jouw bedrijf te laten zien aan de wereld.
8. Hoe krijg ik toegang tot het Instagram account?
 1. Je koopt de online training en ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link naar het Instagram account.
 2. Maak een screenshot van de bevestigingsmail en ga naar het Instagram account dat in de mail staat.
 3. Daar doe je twee dingen: een chatbericht sturen en een vriendschapsverzoek sturen. Zo doe je dat:
 4. Stuur het screenshot in een chatbericht naar het account, door op de puntjes in de rechterbovenhoek te drukken. Daar selecteer je: chatbericht sturen.
 5. Stuur een vriendschapsverzoek naar het account. Klik op ‘Volgen’.

Als alle informatie klopt krijg je zo snel mogelijk toegang tot het account. Unleash it baby!

Koop hier je ticket

Mijn wolvenkracht

Na mijn studie Commerciële Economie ben ik zoals vele van ons in het bedrijfsleven terecht gekomen. Ik werkte 8 jaar als Online Marketing Consultant aan o.a. de marketingstrategie, campagnes en Marketing Automation voor grote bedrijven. Na 7 jaar in dit wereldje ging het kriebelen, er miste iets. Ik was op zoek naar meer diepgang en heb verschillende coachingstrajecten doorlopen om mijn eigen wolf te vinden en te ‘unleashen’. Mijn kennis, inzichten en ervaringen deel ik graag met jou!

Ik geloof oprecht dat als wij met z’n allen uitbreken, ons verlangen volgen en onze wolvenkracht de wereld in zetten, er meer verbinding ontstaat en de wereld een stukje mooier word!

Liefs,
Denise

“Ik kijk nu met marketing-ogen!
Unleash the Wolf kwam via een advertentie op Instagram voorbij. De naam ‘Unleash your Wolf’ en het verhaal erachter gaven me direct een goed gevoel. Het gaat veel dieper dan marketing alleen.

Marketing was echt helemaal nieuw voor mij. Ik had een bedrijfsidee en dacht ‘oke en nu’? Daarnaast vond ik het zichtbaar worden spannend. Ik zag hoe Denise dat deed en dat inspireerde me, open en eerlijk.

Na de training is het voor mezelf veel duidelijker waar ik naartoe aan het werken ben. Het hele verhaal klopt en alles valt in elkaar. Het ging van hersenspinsels naar concrete plannen en doen! Ik voel me veel zekerder om mijn eigen weg te volgen en heb ook duidelijkheid over HOE ik het moet aanpakken.

Denise haar enthousiasme is heel aanstekelijk en ze is een bodemloze put aan inspiratie en kennis 😉 Dat was echt een aangename verassing voor mij! De training is echt alomvattend.”

@akashanaturalblends

Reviews

“Denise gaf mij zoveel vertrouwen in mezelf dat ik eindelijk durfde te besluiten om mijn baan op te zeggen! Onzekerheid maakte plaats voor vertrouwen, zekerheid en rust. Ook het besef dat de mening van anderen in dit traject niet belangrijk is. Je hart volgen kán niet fout zijn!

De knop is dus om: “Fuck it, ik doe het gewoon!” Door het zichtbaar worden zijn er meteen meerdere opdrachten en samenwerkingen binnen gekomen. Echt gaaf.

De training kwam precies op het goede moment. Het was net dat extra stapje die ik nodig had om 100% voor mezelf te beginnen en daarin te geloven.

Een Instagram story durfde ik bijvoorbeeld nog niet op te nemen. Denise heeft me geleerd om het gewoon te doen i.p.v. vooraf een heel uitgewerkt plan te hebben. Ik zie nu hoe belangrijk marketing, zichtbaarheid en een verhaal hebben is.

Een training via Instagram vind ik helemaal fantastisch! Je kunt meedoen wanneer je er zelf zin in hebt; op de bank je oortjes in en meeschrijven maar. Denise vertelt kort en krachtig én haar eigen verhaal is super herkenbaar.”

@studiocremers

“Mijn zoektocht naar wie ik ben en wat ik los kan laten is nu ruim een jaar in volle gang. Met veel mediteren, yoga en mijn journal kwam ik een heel eind. Maar op zakelijk gebied bleef ik nogal hangen. Ik weet niet meer wanneer, maar ineens kwam daar de online training ‘Unleash Your Wolf’ voorbij. Ik heb nog even getwijfeld (want nieuwe dingen en dat is eng enzo) maar een paar dagen later kocht ik toch een ticket. En daar ben ik nog altijd heel erg blij mee.

Ik leerde loslaten wat ik niet meer nodig had en waarom mijn brein dingen soms eng vindt. Ik durf mezelf te laten zien op social media en weet nu dat mezelf zijn belangrijker is dan hoeveel volgers ik heb op Instagram. De oefeningen waren voor mij vrij pittig, ik keek er de eerste twee weken erg tegenop. Al snel had ik door dat dat zo was omdat ik die oefeningen juist zo hard nodig had!

Ik ben weer een ‘level hoger’ in het spel waarin ik mezelf leer kennen, accepteren en van mezelf leer houden. Dankjewel Denise, voor deze mooie training!”

@kerdwin

Are you ready to unleash your wolf?

Yeah ik wil een marketingwolf worden!

Meld je aan voor deze gratis online training en ontvang vanaf 11 augustus vier dagen inspiratie, video’s en opdrachten om van onzichtbaar schaap naar marketingwolf te gaan. 

Breek uit, wordt zichtbaar en wees authentiek! Dan zul je zien dat die klanten vanzelf komen.

Privacy verklaring

Je bent ingeschreven en klaar om een marketingwolf te worden!