fbpx
Selecteer een pagina

Unleash your Wolf

BREEK UIT EN ZET JEZELF EN JOUW BEDRIJF OP DE KAART
28 januari – 22 februari
Ik doe mee!
Unleash your Wolf is DE training voor vrouwelijke ondernemers (to be) met grootse plannen en ambities. Het is tijd om ze nu echt de wereld in te zetten! Vol vertrouwen, wolvenkracht en helemaal passend bij wie jij bent. De training is volledig via Instagram stories te volgen, wel zo makkelijk!

Voor onderneemsters (in spe)

Wow je bent voor jezelf begonnen en hebt je baan opgezegd. Of je hebt een idee en wilt (naast je baan) heel graag jouw business starten. Van 9 tot 5 op kantoor zitten en werken aan andermans droom voelt gewoon niet goed.

Toch slaat de twijfel geregeld toe. Zoveel mensen doen dit al.. Wie zit er op mij te wachten? Waar begin ik. Hoe zet ik mijn bedrijf met impact in de markt? Marketing, hoe doe ik dat? Je weet niet zo goed hoe nu verder.

Je bent op zoek naar duidelijkheid, vertrouwen en je volgende stap.

Unleash your Wolf!

 • 20-daagse training
  De training om uit te breken en jouw branding en marketing op wolvenpoten te zetten. Authentiek, vanuit wie jij bent.
 • 28 jan- 22 feb
  Start 2019 met een krachtig fundament voor jouw business
 • 222 EURO, INCL BTW
  Ben je al ondernemer? Dan gaat de BTW er nog vanaf
 • Inhoud
  Dagelijks stories met inspiratie en opdrachten
  Iedere week een live Q&A
  E-book met highlights

Hi! Ik ben Denise

Mijn droom is om duizenden vrouwen te inspireren om uit te breken, te gaan doen wat ze echt willen en hun volle potentieel te leven. Met Unleash the Wolf inspireer ik onderneemsters -to be- om zichzelf en hun bedrijf authentiek in de markt te zetten. Omdat ik geloof dat iedereen een unieke wolvenkracht heeft waarop jouw klanten aanhaken. Je moet hem alleen wel laten zien!

Zelf zei ik mijn baan als Marketing Consultant gedag om mijn hart te volgen en Unleash the Wolf te starten. Vanuit mijn eigen ervaring heb ik het WOLF-model ontwikkeld die we in deze online training gebruiken.

WHY - Week 1

Find your wolf. Waar gaat jouw vuurtje van aan en waarom doe je wat je doet? Wat is jouw doel en missie? Waarom hebben mensen dit nodig? En vooral, hoe zet je dit in in jouw business?

OWN - Week 2

Own your wolf. Wat maakt jou uniek en onderscheidend van jouw concurrenten? Wat is jouw wolvenkracht? Zorg voor een persoonlijk en authentiek verhaal met helder concept.

LOVE - Week 3

Love your wolf & pack. Geloof en vertrouw in jouw eigen wolvenkracht en vorm jouw wolfpack. Wie zijn jouw klanten, wat willen ze en waar zijn ze? Maak contact met jouw tribe.

FIRE - Week 4

Unleash your wolf. Weg met die angst, hup de wereld in. Wees open, zichtbaar en laat jouw wolvenkracht zien. Zet jezelf en jouw bedrijf met impact in de markt.
Be a wolf!

He powervrouw,

Heb jij al veel tijd besteed aan het uitwerken van jouw idee, opzetten van jouw business of misschien ben je nog wel op zoek naar wat je echt wilt? Ik wil je één ding zeggen: wat jij te bieden hebt, daar zitten mensen op te wachten. Je bent goed in wat je doet en hebt een mooie missie. Je moet het alleen wel laten zien! Jezelf en jouw bedrijf authentiek in de markt zetten, op een manier die helemaal JOU is! Wedden dat die klanten dan komen..

Unleash your Wolf is een online training die jou hierbij gaat helpen. Gewoon via Instagram, omdat dat zo lekker in jouw drukke leven past. Ik geef jou vier weken lang tips, opdrachten en heel veel inspiratie via stories en posts. Samen met andere onderneemsters vorm je de Wolfpack-community!

Jij wil dit!

eindelijk gaan doen wat je echt wilt

Je hebt lang genoeg gedroomd en wilt nu echt aan de slag. Het juiste idee kiezen en jouw plannen en ambities werkelijkheid maken!

uitbreken en zichtbaar worden

Je bent het zat om een onzichtbaar schaap te zijn. Je wilt je niet meer verstoppen en vol vertrouwen jouw business neerzetten.

de juiste klanten aantrekken

Betaald krijgen voor waar jouw hart sneller van gaat kloppen, wauw. De juiste klanten trek jij aan met een goed verhaal, concept en jezelf! Your vibe attracts your tribe…

jouw baan opzeggen en 100% focus

Het liefst had je die baan al lang opgezegd! Je wilt vol gas aan jouw missie werken en mooie dingen neerzetten met jouw business.
“Denise is eerlijk en echt. Haar enthousiasme is heel aanstekelijk en ze is een bodemloze put aan inspiratie en kennis. Dat was echt een aangename verassing voor mij!”
Inge - Akasha Natural Blends

“Deze training gaf mij stap voor stap begeleiding in het opstarten van mijn bedrijf – het is meer dan marketing alleen. Ik heb nu echt de motivatie en power om het te gaan doen!”
Alina - Tsmaak

“Ik heb nu eindelijk helder wie mijn doelgroep is en wat ik ECHT wil! Ik ga in ieder geval geen baan meer zoeken. Denise legt veel gevoel in wat ze doet en geeft je de ruimte om te zijn wie je bent.”
Margreet Bronk

Inhoud training

Wat krijg ik in dit programma?

Tijdens deze online training geef ik jou 4 weken lang
(28 jan – 22 feb) tips, opdrachten, live Q&A’s en heel veel inspiratie via Instagram. Cadeautje is natuurlijk die leuke groep onderneemsters!

Deze Unleash your Wolf training gaat jou inspireren om uit te breken en geeft je inzicht in jezelf en jouw business & marketing. En niet te vergeten, neem maar afscheid van die comfort zone. Want een succesvolle onderneemster wordt je niet door als een onzichtbaar schaap in die kudde te blijven..

1. Hoe werkt dat, een training via Instagram?
 • Ik maak een besloten Instagram account aan waar je toegang tot krijgt als je de online training koopt. Je hebt zo geen ingewikkelde leeromgevingen nodig en hoeft niet steeds via een ander kanaal je opdrachten te vinden. Alles gewoon op 1 plek, je Instagram feed!
 • Elke dag zet ik stories online over het onderwerp van die dag. Daar kun je dus in jouw eigen tempo doorheen klikken. Of ze op een later moment terugkijken.
 • Elke dag worden er foto’s geplaatst in de Instagram feed over het onderwerp van die dag. Hier kun je reageren, vragen stellen en de interactie opzoeken met andere deelnemers.
 • Ook verwerk ik opdrachten en polls in de stories of in de feed van de training. Soms is er een werkblad die je kunt downloaden om de opdracht te maken.
 • Iedere vrijdag een live Q&A sessie om jullie vragen van die week te bespreken.
 • Alle stories kun je terugkijken in de hoogtepunten, daar blijven ze gedurende de hele training staan. Dus als je en dag mist (of twee), geen paniek! Alles blijft na afloop nog een maand beschikbaar.
 • Uitzondering daarop zijn de live sessies. Deze zijn na afloop van de sessie nog 24 uur te bekijken.
 • Als de training is afgelopen heb je nog een maand de tijd om alles ‘in te halen’. Daarna worden de stories verwijderd.
2. Is deze online training iets voor mij?
Alleen jij kan die beslissing maken. De training is voor jou als je voelt dat je toe bent aan een volgende stap als girlboss. Of dat nu het starten van jouw business is, meer zichtbaar worden of het finetunen van jouw business is.

 • Je wilt meer duidelijkheid over de richting die je op wilt met je bedrijf.
 • Je wilt je op een authentieke manier kunnen onderscheiden van jouw concurrenten.
 • Je wilt precies weten wie jouw klanten zijn, waar ze op zitten te wachten en hoe je met ze kunt verbinden.
 • Je wilt graag meer durf en lef hebben om jezelf en jouw bedrijf aan de wereld laten zien.

Herken je jezelf daarin, dan is deze training iets voor jou en zeg ik ‘Go for it!’ Twijfel je daarover? Dan kun je het beter niet doen. Check wel eerst even of het niet je schapenstemmetje is die je tegenhoudt 😉

3. Wat is de inhoud van de training?
De training is opgezet a.d.h.v. het WOLF-model, zie het schema hierboven. Zo zijn ook de weken ingedeeld. Elke week ontvang je:

 • Elke werkdag een nieuw onderwerp m.b.t. het thema van die week met tips, opdrachten en polls in de stories
 • Elke werkdag berichten in de feed om jouw ervaringen, vragen en tips te delen met de andere girlbosses.
 • Elke week een live Q&A sessie om jouw vragen te beantwoorden. Tijdens deze sessie kun je dus live interactie hebben.
 • E-book met de highlights van de training
4. Hoeveel tijd kost de training mij?
 • Zo’n 15 minuten per dag om de stories te bekijken. Elke dag komen de stories voor 12.00 uur online. Je kunt ze bekijken wanneer het jou uitkomt, op jouw eigen tempo. Je vind ze terug in de hoogtepunten en na afloop van de training blijven ze nog een hele maand beschikbaar. Dus als je een dag mist of even geen zin hebt, kun je ze later gewoon terug kijken! Of rustig in het weekend de hele week terugkijken.
 • Ik geef iedere dag ook opdrachten die je zelf kunt doen. Soms iets simpels, en soms moet je er even voor gaan zitten 😉 Afhankelijk van je eigen input/effort ben je hier zo’n 10 tot 60 minuten aan kwijt.
5. Is het erg als ik 1 dag mis of vakantie heb?
Nee! Je kunt alles later terug kijken op jouw eigen tempo. De stories vind je terug in de hoogtepunten. Na afloop van de training heb je nog een maand de tijd om alles ‘in te halen’. Daarna worden de stories verwijderd.

Alleen de live sessies blijven 24 uur beschikbaar, daarna kun je ze dus niet meer terug kijken. Deze sessies zijn ‘aanvullend’ en niet noodzakelijk om de training te volgen. Zonder deze live sessies is de training nog steeds heel waardevol!

6. Ik weet nog niet precies wat ik wil met mijn bedrijf. Kan ik dan wel mee doen?
Ja! Juist als je startend of zoekende bent gaat deze training jou heel veel inzicht en duidelijkheid geven over wat je echt wilt. Week 1 en 2 staan namelijk helemaal in het teken van jouzelf, waar je heen wilt en hoe je dat gaat doen. Of wil je liever nog langer blijven twijfelen voordat je in de actie-stand komt? Dat twijfelen heb ik zelf namelijk wel een jaar volgehouden, en wil ik jou besparen 😉
‘All glory comes from daring to begin’
7. Wat levert deze training me op?
Heel veel inspiratie en tips om uit te breken en jezelf en jouw bedrijf op de kaart te zetten. Concreet levert het je dit op (als je committed bent en echt met de opdrachten aan de slag gaat natuurlijk, ik kan nog steeds niet toveren hihi):

 • Duidelijkheid over welke richting jij op wilt met jouw business. Zodat je niet meer twijfelt tussen de vele ideeën die je hebt en vol vertrouwen kunt kiezen voor de business die helemaal bij JOU past!
 • Heel goed weten waarom je doet wat je doet en dit kunnen overbrengen aan jouw klanten. Dat is namelijk hetgeen waar klanten op aanhaken EN wat jou onderscheidend maakt.
 • Afrekenen met die bange schapenstem die jou vertelt dat je het niet kan of niet weet. En luisteren naar jouw wolvenstem die weet wat jij in je mars hebt met jouw wolvenkracht.
 • Je weet duidelijk wat jouw talenten en eigenschappen zijn en hoe je dit kunt laten zien in jouw business. Waardoor je echt onderscheidend bent en niet meer bang bent dat ‘iedereen dit al doet’.
 • Een authentiek concept en verhaal. Geen marketingtrucjes maar een concept waarin je jezelf echt herkent. JIJ bent jouw bedrijf. En er is niemand anders zoals jij.
 • Je weet precies wie jou klant is, wat hun ‘probleem’ is en wat ze nodig hebben. En gelooft dus ook dat ze WEL op jouw aanbod zitten te wachten!
 • Je ontdekt welke manier van contact leggen bij jou past. Je hoeft je dus niet meer ongemakkelijk te voelen bij het opnemen van een filmpje of het schrijven van een Instagram post als dat niet jouw ding is.
 • Je hebt de durf om te kiezen voor wat je zelf echt wilt. En het lef om jezelf en jouw bedrijf te laten zien aan de wereld.
8. Hoe krijg ik toegang tot het Instagram account?
 1. Je koopt de online training en ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link naar het Instagram account.
 2. Maak een screenshot van de bevestigingsmail en ga naar het Instagram account dat in de mail staat.
 3. Daar doe je twee dingen: een chatbericht sturen en een vriendschapsverzoek sturen. Zo doe je dat:
 4. Stuur het screenshot in een chatbericht naar het account, door op de puntjes in de rechterbovenhoek te drukken. Daar selecteer je: chatbericht sturen.
 5. Stuur een vriendschapsverzoek naar het account. Klik op ‘Volgen’.

Als alle informatie klopt krijg je zo snel mogelijk toegang tot het account. Unleash it baby!

Koop hier je ticket

Mijn wolvenkracht

Na mijn studie Commerciële Economie ben ik zoals vele van ons in het bedrijfsleven terecht gekomen. Ik werkte 8 jaar als Online Marketing Consultant aan o.a. de marketingstrategie, campagnes en Marketing Automation voor grote bedrijven. Na 7 jaar in dit wereldje ging het kriebelen, er miste iets. Ik was op zoek naar meer diepgang en heb verschillende coachingstrajecten doorlopen om mijn eigen wolf te vinden en te ‘unleashen’. Mijn kennis, inzichten en ervaringen deel ik graag met jou!

Ik geloof oprecht dat als wij met z’n allen uitbreken en onze wolvenkracht de wereld in zetten, er meer verbinding ontstaat en de wereld een stukje mooier word!

Liefs,
Denise

“Ik kijk nu met marketing-ogen!
Unleash the Wolf kwam via een advertentie op Instagram voorbij. De naam ‘Unleash your Wolf’ en het verhaal erachter gaven me direct een goed gevoel. Het gaat veel dieper dan marketing alleen.

Marketing was echt helemaal nieuw voor mij. Ik had een bedrijfsidee en dacht ‘oke en nu’? Daarnaast vond ik het zichtbaar worden spannend. Ik zag hoe Denise dat deed en dat inspireerde me, open en eerlijk.

Na de training is het voor mezelf veel duidelijker waar ik naartoe aan het werken ben. Het hele verhaal klopt en alles valt in elkaar. Het ging van hersenspinsels naar concrete plannen en doen! Ik voel me veel zekerder om mijn eigen weg te volgen en heb ook duidelijkheid over HOE ik het moet aanpakken.

Denise haar enthousiasme is heel aanstekelijk en ze is een bodemloze put aan inspiratie en kennis 😉 Dat was echt een aangename verassing voor mij! De training is echt alomvattend.”

@akashanaturalblends

Reviews

“De wolf sprak mij meteen aan, het is mijn spirit animal! Ik was op zoek naar een training die op marketing gericht was. Tijdens het opzetten van mijn bedrijf had ik allemaal losse eindjes en deze training gaf mij een stappenplan zodat ik echt resultaat had.

Ik had het doel om mijn business met meer stevigheid neer te zetten. En dat is zeker gelukt! Door de training ben ik tot een heel gaaf concept gekomen: Queen of Routine. Dit geeft me veel meer zelfvertrouwen om het ook echt de wereld in te zetten.

De Instagram training maakte alles heel visueel. De stories waren kort en krachtig met veel afwisseling en voorbeelden. Denise helpt je, van begin tot eind, bij het neerzetten van een stevig brand en je marketing. Ze is echt een expert in haar vak en brengt dat heel rustig en duidelijk over.”

@queen_ofroutine

“Denise gaf mij zoveel vertrouwen in mezelf dat ik eindelijk durfde te besluiten om mijn baan op te zeggen! Onzekerheid maakte plaats voor vertrouwen, zekerheid en rust. Ook het besef dat de mening van anderen in dit traject niet belangrijk is. Je hart volgen kán niet fout zijn!

De knop is dus om: “Fuck it, ik doe het gewoon!” Door het zichtbaar worden zijn er meteen meerdere opdrachten en samenwerkingen binnen gekomen. Echt gaaf.

De training kwam precies op het goede moment. Het was net dat extra stapje die ik nodig had om 100% voor mezelf te beginnen en daarin te geloven.

Een Instagram story durfde ik bijvoorbeeld nog niet op te nemen. Denise heeft me geleerd om het gewoon te doen i.p.v. vooraf een heel uitgewerkt plan te hebben. Ik zie nu hoe belangrijk marketing, zichtbaarheid en een verhaal hebben is.

Een training via Instagram vind ik helemaal fantastisch! Je kunt meedoen wanneer je er zelf zin in hebt; op de bank je oortjes in en meeschrijven maar. Denise vertelt kort en krachtig én haar eigen verhaal is super herkenbaar.”

@studiocremers

Are you ready to unleash your wolf?

Yeah ik wil een marketingwolf worden!

Meld je aan voor deze gratis online training en ontvang vanaf 11 augustus vier dagen inspiratie, video’s en opdrachten om van onzichtbaar schaap naar marketingwolf te gaan. 

Breek uit, wordt zichtbaar en wees authentiek! Dan zul je zien dat die klanten vanzelf komen.

Privacy verklaring

Je bent ingeschreven en klaar om een marketingwolf te worden!